Afstribning af parkeringsbåse og andre former for stribemarkering

Har du et område, hvor der er behov for en klar og tydelig afstribning, er du kommet til det rette sted. Hos Kencoat ApS har vi mange års erfaring inden for bl.a. afstribning af parkeringsbåse og opmærkning af striber i stribe- og termoplast, og vi står også gerne til rådighed, hvis du har en konkret opgave indenfor stribemarkering, der skal løses.

Vi varetager de fleste opgaver, når det gælder kvalitetsudførsel inden for ovenstående arbejdsområder.

Vi har foretaget afstribning i blandt andet København, Roskilde, Holbæk og mange andre steder på Sjælland, men vi tager også med glæde turen til Jylland eller Fyn.

Vi tilbyder mange forskellige former for afstribning

​Vores arbejdsområder dækker stribemarkering af følgende:

  • P-pladser, p-kældre og p-huse
  • ​Tankstationer
  • ​Speditionscentraler, rampesluser (bakkelinjer) og sikkerhedsmarkering
  • ​Trafikledesystemer i byggemarkeder, fabrikshaller og montagehaller
  • ​Indkøbscentre og boligselskaber
  • ​Sportspladser, boldbaner og legeområder i skolegårde
  • ​Komplet skabelonsprogram, herunder også specielle ønsker
  • ​Bogstaver og tal i alle gængse størrelser
  • ​Alle slags pile, hajtænder og fodgængerfelter. Disse udføres også efter specielle mål
  • Fluorescerende farveledesystemer til brandskabe, flugtveje mm.

Vi vurderer ovenstående punkter. Således undgår du fejlparkerede biler og varer, der står i vejen el.lign., og dermed udnyttes et givent område på bedst mulige vis.​

Vi sørger for præcis og korrekt afmærkning

Når det handler om stribemarkering, er det naturligvis altafgørende, at markeringen er udført præcist og korrekt. Du kan være helt sikker på, at vi altid sørger for at udføre vores arbejde i den absolut højeste kvalitet og med stor præcision. 

Få en afstribning, der holder længe

Når det gælder indendørsarealer, såsom parkeringskældre, p-huse, fabriks- og værkstedshaller el.lign. kan vi udføre dette med markedets absolut stærkeste materialer, der tilmed øger sikkerheden.

Vi har slidstærke produkter til halmarkering og p-båse i parkeringskældre, der er særligt smudsafvisende og rengøringsvenlige, så markeringen fremstår synlig og sikker.

Med vores unikke Optiflex-emalje fremstår markering – selv efter 5 år – som ny efter let afvaskning. Opstribning af parkeringsbåse udføres traditionelt i termoplast eller stribeplast. Vi kan desuden imødekomme ønsker om specielle farver eller skabelonsafmærkninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opstribning

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud på grundig og langtidsholdbar afstribning – hvad end det drejer sig om stribemarkering af parkeringsbåse, legepladser eller noget helt tredje. Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning, så hold endelig ikke igen med at kontakte os, uanset hvor i landet du befinder dig.

Du kan ringe til os på telefon 46 94 95 75 eller 20 66 66 74, men du er også meget velkommen til at sende en e-mail til info@kencoat.dk​​, hvis det passer dig bedre. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt