Lægning af epoxygulv og andre former for gulvbelægning

Nybelægning og reparation af gulvbelægning i kunststofmaterialer

Hos Kencoat ApS har vi mere end 20 års erfaring inden for gulvbelægning med en række forskellige produkter – herunder bl.a. epoxygulv, acryl og polyuretan.

De omtalte produkter egner sig til mange forskellige opgaver, og vi hjælper dig naturligvis med at vurdere hvilken gulvbelægning, der vil være den rette i lige netop dit tilfælde.

Vi løser bl.a. opgaver for både den offentlige, industrielle og private sektor i både København og omegn samt i områderne omkring Holbæk og Roskilde. Vi kører desuden også gerne ud til kunder på det øvrige Sjælland, som har brug for vores ekspertise.

Få den rette totalløsning ud fra dine behov

Vi kan tilbyde totalløsninger, hvis din gulvbelægning:

Støver og afskaller

  • Er ru og ujævn
  • Er revnet eller hullet
  • Er glat og farlig
  • Er trist og kedelig

​Vi gennemgår altid hver enkel opgave med stor omhu for at få det bedste resultat. På den måde er du sikret, at det udførte arbejde har en lang holdbarhedstid, og at du får et flot resultat. 

Vores specialer er:

  • Epoxygulv, acryl, polyurethan og tyndpuds (flydemørtel)
  • Stærke løsninger og produkter, der kan anvendes overalt på bl.a.: industrigulve, lagergulve, værkstedsgulve, betondæk og køreveje
  • Gangarealer og trapper med eller uden skridsikring
  • Kunststenbelægninger (stentæpper)
  • Sikkerhedsoptimering af ramper (markering og skridsikring)

Vi kan tilrettelægge arbejdet efter, hvornår det vil give færrest gener og produktionsstop. Det kan fx være over en weekend, så gulvet er færdigt inden mandag morgen.

Fordelene ved at vælge et epoxygulv

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at få lagt et epoxygulv, og det gælder både i private hjem, i kontorlokaler, i lagerhaller og mange andre steder. I private hjem er det særligt velegnet at få lagt epoxygulv i sit badeværelse eller i sit køkken, men denne type gulv kan også sagtens lægges i resten af boligen, hvis det ønskes.

Slidstærkt gulv, der er nemt at rengøre

Denne form for gulvbelægning er netop blevet så populær, fordi det er en gulvtype, der er meget slidstærk. Samtidig er gulvet også meget let at rengøre. Det er særligt et stort hit i børnefamilier, hvor der typisk er et stort slid på gulvet, men det anvendes også ofte på mange arbejdspladser og i industrivirksomheder.​

Et epoxygulv er nemt at vedligeholde og rengøre, fordi det har en helt flad overflade, som hverken har nogen sprækker eller fuger, som for eksempel et trægulv eller et flisegulv. Et epoxygulv er fremstillet af det materiale, der er allerbedst til at binde beton, og lige netop derfor er det særligt velegnet at bruge som garagegulv, kældergulv eller som gulv i industrihaller, på kontorer eller på fabrikker.​

Få et skridsikkert gulv​

Har du brug for et gulv, der er skridsikkert, kan det være en rigtig god ide at få lagt et epoxygulv. Det er nemlig et meget skridsikkert gulv, og det er derfor særligt velegnet i industrihaller, på værksteder og andre steder, hvor det er vigtigt, at man kan stå ordentligt fast på gulvet.

Vælg mellem mange forskellige farver

Med et epoxygulv får du ikke bare en standard gulvbelægning. Du har mulighed for at få et helt unikt gulv, som er tilpasset dine ønsker og behov. Du kan nemlig vælge mellem rigtig mange forskellige farver, og dermed kan det nemt tilpasses husets øvrige indretning, eller det kan lægges i en farve, som passer til virksomhedens eksisterende farveprofil.

Gulvet kræver ikke ret meget plads

Et epoxygulv kan lægges i meget tynde lag, og det er særligt attraktivt steder, hvor der fx ikke er ret meget plads under en dør. Det kan fx være på badeværelset eller i stuen, hvor der allerede ligger flere lag gulve ovenpå hinanden.

Hvad koster epoxygulv?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få lagt et epoxygulv. Det afhænger bl.a. af hvor stort et gulv, der skal lægges, og hvor meget epoxymaling, vi skal bruge. Derudover afhænger prisen også af, hvorvidt du har nogle specielle ønsker til farvevalg el.lign. Vi tilbyder dog altid konkurrencedygtige priser, og samtidig kan du være sikker på, at din nye gulvbelægning bliver udført i højeste kvalitet.

Kontakt os og få en pris på din gulvbelægning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved et epoxygulv eller vores andre former for gulvbelægning. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du kunne tænke dig en konkret pris.

Du kan enten ringe til os på telefon 46 94 95 75 eller 

20 66 66 74. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@kencoat.dk​​, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt