Overfladebehandling

Asfalt

I mange tilfælde kan man spare et nyt slidlag, og opnå et særdeles pænt, ensfarvet resultat, med vores asfaltforsegler. Endvidere undgås fordyrende arbejde såsom fræsninger, regulering af kloakker, m.m., da materialet forsegler overfladen med ringe højdeforskel.

Opfylder, forsegler, renoverer ru og krakelerede asfaltbelægninger. Beskytter mod nedbrydning fra vejr, olie, benzin og salt. Opfylder revner og fordybninger op til ca. 3 mm. Materialet er et vandbaseret, sort, gummiforstærket, fleksibelt, produkt, der tillige er fortrinlig til bl.a. afslutninger i forbindelse med asfaltreparationer. Efter afhærdning fremstår overfladen som en robust skridsikker belægning, der er farveresistent i mange år frem.

Gulve

Vi kan med egen import af unikke produkter imødekomme krav om skridsikring af trapper, gangarealer, på f.eks. fliser, klinker og andre glatte områder. Produktet er et transparent, neutralt materiale der ikke virker skæmmende på eksisterende underlag/ omgivelser.

Vi varetager opgaver der vedrører rengøring og polishforsegling af linoleum, vinyl, stenbelægninger i udstillinger m.m., herefter fremstår overfladen som “wetlook”. 

Til industrien udfører vi støvbindinger af køregange og lagerarealer m.v. hvor en rengøringsvenlig overflade ønskes, uden at gøre store indgreb på den egentlige belægning.

Striber

Fejlanvendte materialer forekommer desværre ofte så P-båse, hajtænder, etc. fremtræder dårligt, da snavs og lysforhold, samt manglende rengøring gør disse næsten umulige at se. 

Da vores materialer er 100% smudsafvisende fremstår selv 5-årig gl. markering som ny efter afvaskning. 

Vi tilbyder endvidere rengøring af disse områder.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer, e-mail og en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt